Mantelzorg

Mantelzorg Halderberge

Veel mensen zorgen voor een familielid, vriend of buur. Zij helpen en ondersteunen bij het huishouden, persoonlijke verzorging, vervoer, geldzaken enzovoorts. Je hebt een persoonlijke band met elkaar. Als de zorg en ondersteuning langdurig en intensief is dan spreken we van mantelzorg.

Wat is mantelzorgondersteuning?

De zorg voor iemand anders kost veel tijd en energie. Er zijn soms zorgen, er is veel regelwerk en natuurlijk is er ook de praktische belasting. Mantelzorg is erg waardevol. De mantelzorger maakt het mogelijk dat een ander zo lang mogelijk zelfstandig blijft.

De mantelzorgondersteuners van Surplus kunnen er voor zorgen dat je ondersteuning krijgt bij de mantelzorgtaak zodat het leven in balans blijft. Je kunt terecht met alle vragen over mantelzorg. We kunnen dan samen kijken over hoe je geholpen kunt worden bij de mantelzorgtaken.

Informatie, advies en ondersteuning
Heb je vragen over de mogelijkheden op het gebied van hulp, zorg en welzijn, of over veranderend gedrag van je naaste? Of heb je misschien moeite om voldoende aan jezelf toe te komen? Met onze informatie, advies en ondersteuning zorgen we ervoor dat jouw leven in balans blijft in combinatie met de mantelzorgtaak.

Ontspannen, opladen en ontmoeten
Er worden ook activiteiten georganiseerd voor mantelzorgers. Zodat jij je kunt ontspannen, opladen en andere mantelzorgers kunt ontmoeten.

Contact met mantelzorgondersteuning Gemeente Halderberge

Wil je meer informatie? Mail, bel of app ons. Wij nemen dan de tijd om je vraag te bespreken en te kijken hoe we hierin kunnen ondersteunen. 

Telefoonnummer:
0165 -313 100 of 06 – 10 91 81 31 of 06 28 63 15 43

Mail:
mantelzorg.halderberge@surplus.nl