Themadagen Klein Geluk

Terugblik activiteiten Klein Geluk

In april zijn er 3 activiteiten rondom het thema Klein Geluk door ons georganiseerd. Door lekker te ontspannen, door contact te hebben met andere mantelzorgers of door gewoon lekker even een moment voor jezelf te hebben.

Wat is klein geluk? En hoe kunnen mantelzorgers dit vaker voelen of beleven? Om daar achter te komen zijn er drie gratis activiteiten georganiseerd.

Online workshop Klein Geluk voor de mantelzorger

Op 16 april hebben mantelzorgers een online workshop Klein Geluk gevolgd. En alhoewel het een online activiteit was, is het toch zeker gelukt om de echte verhalen met elkaar te delen. De deelnemers voelden herkenning en erkenning en hebben door de workshop praktische en leuke tips gekregen om beter voor zichzelf te zorgen. De reacties achteraf waren erg positief.

Online workshop schilderen Klein Geluk

Op 17 april hebben mantelzorgers meegedaan aan een creatieve online workshop waarin zij konden kiezen om een dikke dame of een vrolijke koe te schilderen. Onder begeleiding van De Kwasterette werd iedereen op weg geholpen om een mooie creatie te maken. En dat is zeker gelukt!

Wandeling door Bosschenhoofd met een hapje en een drankje

Deze activiteit heeft vrijdag 21 mei 2021 plaatsgevonden. Wat later dan gepland i.v.m. de coronamaatregelingen. We zijn gestart met wat regen, maar na een tijdje hebben we heerlijk op het terras genoten in de zon van een lekker hapje en drankje. We hebben veel enthousiaste reacties ontvangen. Deelnemers die zich vanwege de mindere weersvooruitzichten hadden afgemeld hebben waardebonnen ontvangen en kunnen de hele maand juni nog op eigen gelegenheid genieten van de wandeling met drankje en hapje.