Mantelzorg
waardering

Mantelzorgwaardering aanvragen

Zorg je voor een familielid, buurvrouw, vriend of iemand anders in de directe omgeving? En doe je dit onbetaald en meer dan de gebruikelijke zorg? Dan ben je mantelzorger en kom je in aanmerking voor de mantelzorgwaardering!

De waardering kan worden aangevraagd vanaf 1 september 2021. 

Wie komt in aanmerking voor de mantelzorgwaardering?

  • Zorg of ondersteun je langdurig, intensief en onbetaald een naaste uit je omgeving?
  • Is de zorg die je verleent meer dan de gebruikelijke zorg?
  • Woont de persoon voor wie je zorgt in de gemeente Halderberge?

Als je deze vragen met ‘ja’ kunt beantwoorden dan ben je mantelzorger en kom je in aanmerking voor de mantelzorgwaardering! Je hoeft zelf niet in de gemeente Halderberge te wonen.

mantelzorgwaardering Halderberge

Wat is de mantelzorgwaardering?

De mantelzorgwaardering bestaat uit 5 waarderingsbonnen.

De waarderingsbonnen zijn 5 cadeaubonnen per mantelzorger met een totale waarde van € 125. Deze cadeaubonnen hebben diverse waardes en kunnen besteed worden bij diverse lokale ondernemers binnen de gemeente Halderberge. De ondernemers doen er ook nog een extra waardering bij, deze staan vermeld in het boekje wat je ontvangt.

Hoe kan ik de mantelzorgwaardering aanvragen?

De aanvraag gaat via de website van Mantelzorg Halderberge en kan worden aangevraagd tussen 1 september en 31 oktober 2021.

Heeft u geen computer? Geen probleem, bel naar 0165 – 313 100 en er wordt een formulier naar u opgestuurd. Hier kunt u de voorwaarden voor de mantelzorgwaardering bekijken.