Mantelzorg
waardering
aanvragen

Mantelzorgwaardering aanvragen

Zorg je voor een familielid, buurvrouw, vriend of iemand anders in de directe omgeving? En doe je dit onbetaald en meer dan de gebruikelijke zorg? Dan ben je mantelzorger en kom je in aanmerking voor de mantelzorgwaardering!

Mantelzorgwaardering gemeente Halderberge 2020

Aanvragen van de waardering kan vanaf 1 september 2020 t/m 31 oktober 2020 met behulp van dit aanvraagformulier. Alle velden zijn verplicht in te vullen.

De zorgvrager kan een waarderingsbedrag aanvragen. Dit bedrag is bedoeld voor de mantelzorger als waardering voor zijn/haar inzet. De mantelzorgwaardering moet ieder jaar opnieuw aangevraagd worden, omdat de mantelzorgsituatie kan veranderen.

De zorgvrager kan ook voor één mantelzorger waarderingsbonnen aanvragen. Deze bonnen kunnen worden besteed bij diverse ondernemers in de gemeente. De bonnen worden in november 2020 uitgereikt aan de mantelzorger.

Nog vragen? Neem dan contact op met mantelzorg.halderberge@surplus.nl of bel naar 0165 – 31 31 00 en vraag naar Tessa van Verseveld of Patricia den Bakker.

33%

Persoonsgegevens zorgaanvrager

(stap 1 van 3)


Wonen u en uw mantelzorger bij elkaar in huis?

JaNee

Zijn er op uw adres kinderen of jongeren aanwezig jonger dan 24 jaar?

JaNee

Jongeren zijn een groep die vaak onderbelicht blijven in het mantelzorgverhaal. Surplus is er voor alle mantelzorgers, dus ook voor jongeren en kinderen. Wij willen daarom ook deze jonge mantelzorgers in het zonnetje zetten.

Als u de vorige vraag met ‘ja’ heeft beantwoord: geeft u toestemming om contact met u op te nemen om de situatie te bespreken?

JaNeeNiet van toepassing